Alexandra&Alexandru

Rulează videoul
„Despre Mihai sunt foarte multe de spus. De la primul apel telefonic pe care l-am avut împreuna, până la ultima scenă a serii în care am fost împreună, am simțit că nu am o colaborare, ci am simțit un prieten aproape lângă noi.
Mihai a fost omul care ne-a dăruit cel mai frumos cadou la care o să ne uităm și admirăm toată noastră (știi la ce mă refer 😁).
Mihai nu a venit ca orice alt cameraman să se apuce de filmare, a vrut să ne știe, a vrut să ne știe povestea, a vrut să ne cunoască, nu pentru a filma, ci pentru a face un film de poveste din ziua noastră. Mihai, ai reușit! Ne-ai făcut să vedem emoția noastră și a tuturor! 
Îl recomand din inima pe Mihai, pentru tot: seriozitate, punctualitate, calmitatea sa, creativitate și.. pentru cameramanul care nu doar își face treaba, ci face și mai mult de atât, este om când tu nu, în special ca mireasă în ziua nunții. Iți oferă un vibe excepțional și te face sa te simți natural, așa cum ești tu.
Pe 4 sept 2021 a fost prima noastră colaborare și promit că nu este ultima!”

Andreea&Petru

Rulează videoul

 „Îi mulțumim tare, tare mult lui Mihai pentru punctualitate, răbdare și seriozitate! Îl recomandam cu mult drag! Materialul este foarte frumos lucrat și a fost livrat foarte rapid după eveniment. Felicitări, mult succes și ne revedem cu siguranță pentru evenimente viitoare!”

Adriana&Alexandru

Rulează videoul
„Despre Mihai… putem spune, prietenie de o viață, profesionalism indiscutabil, seriozitate deplină , un om care a filtrat prin ochii sufletului cele mai frumoase momente ale începutului nostru de familie.
Familia Dobre recomandă cu tot sufletul și cu toată inima!
Îți mulțumim! 🤗

Mary&Francisc

Rulează videoul

Ivan&Felicia

Rulează videoul
„Mulțumim ca ați fost alături de noi și sunteți o echipă minunată. Nu am altceva decât cuvinte de laudă.😍 Vă recomand cu drag!😍”